Welkom bijShiptechnics


Shiptechnics B.V. is sinds 1991 actief in de maritieme wereld, en is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Wij zijn een dynamische onderneming die aan boord van zee-, kust- en binnenvaartschepen elektrische installaties ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt. Ook ontwerpen en bouwen wij besturingen voor (offshore) kranen, nationaal en internationaal.

We beslaan hierdoor een breed werkveld met verschillende specialisaties op het gebied van elektrotechniek en elektronica. Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde mensen die kennis hebben van de elektrische installaties van binnenvaartschepen, baggerschepen, visserijschepen, zeeschepen en vele andere soorten schepen. En of het nu gaat om reparatie, storing zoeken, vernieuwen of nieuwbouw; wij gaan voor het beste. Hierbij wordt dan ook meegedacht over betrouwbaarheid op lange termijn.

Onze kracht is de kennis van de markt waarin wij werkzaam zijn. Continuïteit en betrouwbaarheid staan bovenaan in ons dagelijks avontuur.

Het Shiptechnics team


Ons team bestaat uit een groep goed opgeleide, enthousiaste mensen. We zijn flexibel, werken nauwkeurig, gaan geen uitdaging uit de weg en houden van avontuur


Internationaal Werkgebied


Wij voeren service en onderhoud overal ter wereld uit. Ons team heeft ervaring met het werken in internationaal verband, is zelfstandig en snel ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat problemen verholpen worden en komen altijd met een oplossing.


Werken bijshiptechnics


Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Op verschillende functies hebben wij mogelijkheden om te starten en door te groeien. Ook als je nog op school zit en een gave stageplaats zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze vacature site voor meer informatie en de openstaande vacatures.

Naar de vacature site

De juiste opleiding en certificering


Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij Shiptechnics hoog in het vaandel. Vandaar dat ons team voorzien is van aanvullende opleidingen waardoor er veilig gewerkt kan worden. Shiptechnics is ATEX en VCA opgeleid. Sinds 21 december 2011 is het kwaliteitsmanagementsysteem van Shiptechnics volgens ISO 9001:2015 gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.

Bekijk ons ISO certificaat

Vrijblijvendkennismaken?


Benieuwd wat Shiptechnics voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij leggen graag onze diensten en mogelijkheden uit. Ook als je opzoek bent naar werk komen wij graag met je in contact. Neem dan ook zeker een kijkje op onze “werken bij” pagina.