Service &onderhoud


+31 (0) 113 344924

24/7 emergency number

Dagelijks houden wij ons bezig met het verlenen van service, oplossen van storingen of onderhoud aan boord van schepen. Door de jaren heen hebben wij brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van elektrische installaties, elektrische aandrijvingen, automatisering en alarmering. We hebben bewezen sterk te zijn in het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties. Dit met snelle en flexibele service, wereldwijd.

"voor elk probleem een oplossing"


Daaf Kooman - Eigenaar
ATEX + VCA

OPGELEID

ISO 9001

GECERTIFICEERD

30+ JAAR

ERVARING

SERVICE

WERELDWIJD

Worldwide service


Wij voeren service en onderhoud overal ter wereld uit. Ons team heeft ervaring met het werken in internationaal verband, is zelfstandig en snel ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat problemen verholpen worden en komen altijd met een oplossing.

Heeft u eenstoring?


Een storing aan boord is enorm vervelend. U zoekt een partij die de storing goed en snel kan verhelpen. Shiptechnics staat klaar om de storing voor u op te lossen of om onderhoud uit te voeren. Onze uitvalbasis stelt ons in staat snel ter plaatse te zijn in havens als Rotterdam en Antwerpen, daarnaast zijn wij wereldwijd actief en werken wij ter plaatse op vrijwel iedere locatie.